Kategoriat
Tiedotteet

Kenestä vuoden Rukinpolkija 2023?

Kiikassa julkistetaan Rukkiviikolla maalaismarkkinoilla perjantaina 9.6. vuoden 2023 Rukinpolkija. Kuka ansaitsee arvonimen?

Ensimmäisen kierroksen perusteella jatkoon pääsivät kolme eniten ääniä saanutta.

Ensimmäinen jatkoon menijä on Sanna Hinkkanen. Sannaa kuvailtiin aktiiviseksi toimijaksi, joka on mukana Kiikan menoissa. Hän on energiapakkaus.

Toinen jatkoon menijä on Pauli Pietilä. Pauli on kiikkalaisten toimintojen ja palveluiden puolustaja. Hän on mukana monenlaisessa paikallisessa toiminnassa ja tekee loistavaa yhteistyötä asioiden kehittämisessä ja ylläpitämisessä eri toimijoiden kanssa.

Kolmas jatkoon menijä on Johanna Toivo. Johanna sai kiitosta aktiivisuudesta Kiimajärven rantasaunan uudistuksessa. Hän tiedottaa aktiivisesti ja positiivisella tyylillä rantasaunan toiminnasta.

Toinen kierros päättyy 7.6. kello 23.59

Äänestyslomake löytyy

Muut ensimmäisellä kierroksella ääniä saaneet ovat Sirkkaliisa Haapaniemi, Aulis Järvinen, Tanja Kallio, Heidi Lehtoranta, Marja Putti, Arttu Railo, Sauli Rajala, Petri Saarela, Leila Salmi, Markku Tuomisto ja Ulla Yli-Hongisto.

Kiikasta löytyy monia aktiivisia toimijoita, jotka voitaisiin valita Rukinpolkijaksi äänestäjien mielestä. Kiitos kaikille äänestäjille!