Kategoriat
Tiedotteet

Kenestä vuoden Rukinpolkija 2022?

Kiikassa julkistetaan Rukkiviikolla maalaismarkkinoilla perjantaina 10.6. vuoden 2022 Rukinpolkija. Kuka ansaitsee arvonimen?

Ensimmäisen kierroksen perusteella jatkoon pääsivät selkeästi kolme eniten ääniä saanutta. Ääniä annettiin kaikkiaan noin 70.

Ensimmäinen jatkoon menijä on Suvi Marjamäki, jota kiiteltiin erinomaisesta ruuasta, sitkeydestä yrittäjän taipaleellaan, hyvästä palvelusta, tärkeän kohtaamispaikan luomisesta kiikkalaisille ja omaperäisestä kaurimäkeläisestä ravintolasta.

Toinen jatkoon menijä on Sauli Rajala, jonka mahtava rukkikokoelma on nähty televisiossa asti. Saulia kiiteltiin ihailtavasta paneutumisesta aiheeseen ja rukkikokelman keräämisestä nimenomaan vanhaan rukkipitäjään.

Kolmas jatkoon menijä on Pirjo Raunio, joka on valtuutettuna tehnyt työta Kiikan alueen hyväksi. Hänen ansioitaan vapaaehtoistyössä tuotiin myös esiin. Pirjo on yhdessä miehensä Timon kanssa pyörittänyt lasten kerhoa jo vuosia ja uusinpana työsarkana on ollut ukrainalaisille pakolaisille organisoitu avustuskeräys. Pirjo ymmärtää arjen arvon perheiden kannalta.

Toinen kierros päättyy 7.6.

Äänestys on päättynyt.

Muut ensimmäisellä kierroksella ääniä saaneet ovat Sirkkaliisa Haapaniemi, Sanna Hinkkanen, Ella Junnila, Kati Juurikka, Kaarina Karjula, Hannu Kolisoja, Kaarlo Koukku, Päivi Mäki-Kerttula, Sakari Mäkinen, Markku Niemelä, Tuula Nurmi, Karoliina ja Veli Ollila, Pauli Pietilä, Marja Putti, Mika Rantanen, Timo Raunio, Leila Salmi, Kaarlo Sarkia, Matti Suuniittu, Laurie Witham, Ulla Yli-Hongisto ja henkilöt, jotka ovat teemakoristelleet liikenneympyrää. Hienoa, että on löytynyt näin monta henkilöä, jotka voisivat olla Rukinpolkijan tittelin haltijoita äänestäjien mielestä. Kiitos kaikille äänestäjille!