Kiikan Eläkkeensaajat ry

Yhdistyksen tarkoituksena on luoda viihtyisyyttä, sisältöä ja yhteisöllisyyttä eläkkeensaajien elämään.

Yhdistys kuuluu Eläkkeensaajien Keskusliittoon (EKL), Satakunnan piiriin.

Yhdistyksen perustava kokous pidettiin Väinö Lehtisellä 10.11. 1977 tällöin jäseniä oli 29 ja viime vuonna (2020) meitä on 61. Vuodesta 1999 alkaen on yhdistyksen puheenjohtajana toiminut Sirkkaliisa Haapaniemi.

Jäsenmaksu on vuonna 2021 15 euroa ja se on maksettava 30. maaliskuuta mennessä. Kesken vuotta yhdistykseen liittyvä joutuu maksamaan koko vuoden jäsenmaksun. Yhtenä vuotena  jäsenmaksun maksamatta jättäminen erottaa yhdistyksen jäsenyydestä. Yli 80-vuotiaat yhdistyksen jäsenet ovat vapaajäseniä eikä heiltä peritä jäsenmaksua. Jäsenmaksulla saa myös Eläkkeensaajat-lehden niin halutessa.

Kiikan Eläkkeensaajat kokoontuvat Kiikan Nuorisotalolla joka toinen viikko. Poikkeuksesta ilmoitamme edellisessä kokouksessa. Jos on  erikoistapahtumia niistä on myös ilmoitus Alueviestin Järjestöpalstalla.

Kesäaikaan yhdistyksemme järjestää toritapahtumia Kiikassa ja muitakin varainhankinta-tapahtumia mahdollisuuksien mukaan, kuten Isänpäivän lounaan. Yhdistys järjestää kaksi kertaa vuodessa omat kutsut muiden järjestöjen jäsenille ja useita tapaamisia omien jäsenten kesken.

Kerran vuodessa teemme retken johonkin mielenkiintoiseen paikkaan ja osallistumme kesäteatterien esityksiin. 

Toivomme runsasta osallistumista kaikkeen toimintaan. Yhdessä voimme paremmin.

Puheenjohtaja Sirkkaliisa Haapaniemi puh. 040 444 178
Jäsenasioiden hoitaja Tuire Kaukonen puh. 050 575 6408
Sihteeri Margit Hellsten

Tervetuloa mukaan!